Swinging sixties bij Baan in Geesteren

Q met bus

Geesteren – Al meer dan 150 jaar is Café Restaurant Zalencentrum Baan het kloppend hart van Geesteren. Heel even zag het ernaar uit dat de horecagelegenheid haar deuren definitief zou sluiten, maar met nieuwe eigenaren Julia en Quinten is het voortbestaan verzekerd en zijn de deuren vanaf 1 oktober weer open voor iedereen die zin heeft in gezelligheid.

En gezellig wordt het! Jan, Jan, Emiel, Hans en Fiona brengen op zaterdag 11 november de swinging sixties naar de 21e eeuw. Dit vrolijke vijftal, samen bekend als Q-Select, weet er altijd weer een leuk feestje van te maken. Door het breed opgezette repertoire is er voor ieder wat wils. Herinneringen ophalen op de nostalgische klanken van The Beatles, wegzwijmelen met The Beach Boys, uit je dak met stevige Rock en swingen op een portie ouderwetse Roll. Dus haal die dansschoenen uit de kast, maak de spieren vast los en vergeet vooral niet ook het keeltje te smeren. Om lekker mee te kunnen zingen.

Q-Select heeft er zin in en hoopt je te zien op 11 november bij Zalencentrum Baan in Geesteren. Aanvang 20:00 uur. Kaartjes voor dit gezellige event zijn online voor € 8,50 te reserveren. Aan de kassa kopen kan natuurlijk ook. Je betaalt dan € 10,00. Tot gauw!