Borculose Highland Valley Juvenile Pipe Band houdt open repetitie avond op 18 oktober

Foto; Highland Valley

Borculo – In september 2020 is de enige Juvenile Pipe Band (jeugddoedelzakband) in Nederland gestart. Met succes, want zowel op pipes als drums is er een groep kinderen begonnen. De Borculose Highland Valley Pipes & Drums heeft voor deze jeugdopleiding ervaren instructeurs ingeschakeld die iedere woensdagavond doedelzak- of drumles geven aan de enthousiaste groep kinderen.

Nieuwe aanwas is altijd van harte welkom en daarom nodigt de vereniging alle kinderen uit voor de open repetitie avond op 18 oktober 2023 om 18:00. Op deze repetitieavond kunnen kinderen geheel vrijblijvend kennis maken met pipes & drums.

Highland Valley Pipes & Drums investeert continu in de opleiding van zowel jeugd als volwassenen. De vereniging is uitgegroeid tot één van de grootste doedelzakverenigingen in Nederland. Voor meer informatie en contact, ga naar www.highlandvalley.nl