Paddenstoelenspeurtocht Gorsselse heide

Prachtvlamhoeden Foto; Herman ten Grotenhuis

Gorssel – Op woensdag 18 oktober (herfstvakantie), kun je alles leren over paddenstoelen op de Gorsselse heide. Je volgt een route langs bos en heide en onderweg kom je paddenstoelenkenners tegen die je vertellen over de mysterieuze wereld van de zwammen. Leuk voor (groot)ouders of gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd.

De start is tussen 11.00 uur en 13.00 uur op de kruising Deventerdijk/Gerrit Slagmanstraat. De afstand is ongeveer 3,5 km en je legt de tocht af in je eigen tempo langs een uitgezette route. Trek kleren aan die tegen een stootje kunnen, leuk is om een spiegeltje mee te nemen.

De tocht is gratis, een vrijwillige bijdrage stellen we op prijs. Honden kunnen niet mee.

Inlichtingen: Klaske ten Grotenhuis ktengrotenhuis@kpnmail.nl of 0575-471995

https://www.ivn.nl/afdeling/zutphen/