Concert Maria en Hannah in Het Kamertheater Almen op 22 oktober

Almen – Het Kamertheater is een uniek, gastvriendelijk theater, gelegen tussen de akkers, weiden en bossen van het Gelderse Almen, waar artiesten podiumkunsten in al z’n vormen letterlijk dichtbij brengen. Op zondagmiddag 22 oktober treden hier Maria en Hannah op.

Hannah Hiemstra is opgegroeid in de Achterhoek, in Lochem en noemt dit gedeelte van het land nog steeds haar thuis. Op 18 jarige leeftijd verhuisde ze naar Dublin, Ierland voor een muziekstudie. Daar studeerde ook Maria Kelly en zo begon hun muzikale samenwerking.

Hoewel beiden soloprojecten hebben, Rival Sisters voor Hannah, kruisten hun wegen zich afgelopen jaar opnieuw, hernieuwden ze hun muzikale connectie om nieuwe paden in te slaan en een kleine tour te spelen. Een gedeeld avontuur met ieder een eigen muzikale inbreng.

Zij spelen in oktober op verschillende unieke en bijzondere locaties waar een sterke sense of place is, een sterke identiteit die diep gevoeld wordt door bewoners en bezoekers. Locaties die een extra dimensie toevoegen aan hun muzikale verhaal. Zo nemen Maria Kelly en Rival Sisters het publiek individueel mee op een tocht door een wereld van klanken en melodieën. Intiem en klein van setting, maar met een intense impact op de luisteraar.

Maria Kelly is een in Ierland bekende alt-folk artiest. Als vocalist en gitarist heeft zij een sound ontwikkeld die zowel subtiel als sterk is en de luisteraars raakt.

In deze voorstelling vertelt Hannah in Rival Sisters als vocalist haar muzikale verhaal vanachter de piano. Voor de Nederlandse tour maakte ze een tot de kern teruggebrachte, intieme voorstelling om haar publiek mee te nemen.

Op zondag 22 oktober spelen zij om 15 uur in Het Kamertheater in Almen. Wagenvoortsdijk 8
7218 MR Almen. Informatie: info@kamertheater.nl  of www.rivalsisters.com