IPSO centrum Oriolus opent deuren in Lochem

Lochem – Vanaf dinsdagochtend 10 oktober 2023 beschikt Oriolus – centrum voor leven met en na kanker – over een tweede locatie in Lochem. Met deze dependance komt er een plek ter ondersteuning van leven met en na kanker in de regio Noord Achterhoek. Toegankelijk voor iedereen die geraakt is door deze ziekte, ook voor de naasten en nabestaanden.

Iedere dinsdag is Oriolus Noord Achterhoek geopend tussen 9.30 uur en 12.30 uur in het Stadshuus aan de Markt 3 te Lochem. Wees welkom, in de Blauwe kamer op de eerste verdieping, voor een kop koffie/thee, een luisterend oor, het vinden van informatie en/of het lenen van een boek. Aanmelden of een verwijzing is niet nodig.

Met enige regelmaat zal er op een ander moment een activiteit of lotgenotenbijeenkomst georganiseerd worden. Houd hiervoor de website en (social)media in de gaten.

Oriolus is op zoek naar een tweede locatieverantwoordelijke. Ben je benieuwd wat deze vrijwillige functie inhoudt en of het iets voor je is? Kijk dan op https://oriolus-achterhoek.nl/vrijwilliger/ of informeer bij Lochemdoet-Vrijwilligerscentrale.

Meer weten over Oriolus? Mail naar noord@oriolus-achterhoek.nl of kijk op www.oriolus-achterhoek.nl