Wolvenjacht in het Doolhof in Ruurlo

Op 19 mei en 26 juli worden er wolvenjachten gehouden in het doolhof van Ruurlo. Er zijn verschillende roedels wolven gesignaleerd in het Doolhof, durf jij het aan ze te verjagen???

Op beide dagen wordt er vanaf 19.00 uur jacht gemaakt op deze roedels wolven. De beheerder van het Doolhof heeft voor de winnaars prachtige prijzen. In het grootste hagendoolhof zijn er brede paden, dus ook geschikt voor kinder-/wandelwagens en rolstoel gebruikers.  De totale lengte van de paden bedraagt 1188 meter.

Wil je meedoen, kom naar het Doolhof in Ruurlo aan de Hengeloseweg 2a. Je krijgt hulp van Stekkeltje, de mascotte van het Doolhof. Ook kun je samen met Stekkeltje op de foto, ik ben benieuwd wie de mooiste is.

De kosten van deze activiteit bedragen: voor kinderen 2, 50 euro en voor volwassenen 3,50 euro.