Erik Ernst en Thijn Smit Clubkampioenen 2023 L.T.T.C. de Toekomst

Jeugd CK 2023

Lochem – Het was gezellig druk zondag 22 januari in de tafeltennishal in Lochem tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen.  Zo’n kleine veertig senioren en junioren streden om de hoogste titel.  Erik Ernst ging er in de finalepoule met de winst vandoor. Bij de jeugd won Thijn Smit.

Vanwege corona kon het evenement de afgelopen drie jaar helaas niet doorgaan. Daarom was iedereen nu extra enthousiast en fanatiek. Na de poulefase in de ochtend plaatsten zich vijf spelers voor de finalepoule. Erik Ernst, oud-speler van het eerste team en tegenwoordig uitkomend in de tweede divisie bij Blauw-Wit Almelo, won overtuigend. Frank Bruggeman werd tweede, Jeroen de Boer pakte het brons.

Bij de jeugd was het Thijn Smit die de finale – na een slopende negenkamp – wist te winnen van Ilja te Boekhorst. Casper van Veen werd hier derde.

Uitslagen van de overige poules:

Poule 2: winnaar Jan Slagt.

Poule 3: winnaar André Markerink

Poule 4: winnaar Sara Brouwer

Poule 5: winnaar Bert Botzen

Senioren CK 2023