Een avond vol nostalgie en gezellig meezingen

Een avond vol nostalgie en gezellig meezingen

Eefde – Op zaterdag 3 december 2022 geeft muziekverenging Concordia Eefde weer een concert in de Buitensociëteit van de Hanzehof in Zutphen. Het orkest speelt deze avond bekende en minder bekende nummers van Toon Hermans tot Wim Sonneveld en van Frans Halsema tot Annie M.G. Schmidt. Ze komen allemaal voorbij.

Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 zijn de deuren open. Kaarten kunnen gekocht worden via www.concordiaeefde.nl of bij Het Hart, COOP en De Blaakhof in Eefde en bij de Read Shop in Warnsveld.

Hollandse Meesters in Concert
Voor de pauze zal het orkest een aantal werken spelen van oude en bekende componisten. Ook zal pianoduo Blaak een optreden verzorgen met het quatre-mains spel. Na de pauze volgt het programma Hollandse Meesters In Concert. Samen met orkest zingt Martijn van Vuuren liedjes van de grote namen uit de recente Nederlandse muziekgeschiedenis. En … natuurlijk mag er meegezongen worden.