Persbericht IVN-excursie Landgoed Huis te Eerbeek

Huis te Eerbeek

VN Zutphen organiseert i.s.m. IVN Eerbeek e.o. een wandeling op Landgoed Huis te Eerbeek.

Altijd al willen weten hoe oud het Huis te Eerbeek eigenlijk is, welke functie het heeft gehad en wie er allemaal gewoond hebben? Buiten dat de oorsprong van het landgoed aan de orde komt wordt er tijdens de wandeling uitgebreid verteld over het ontstaan van het prachtige parkbos met een grote collectie majestueuze oude eiken en beuken, de lanen, houtwallen en weilanden. Samen met de beek en de oliemolen geeft het een indrukwekkend beeld. 

Van harte welkom op zondag 28 augustus. Start om 14.00 uur bij Grand Café De Korenmolen.

Vooraf opgeven is niet nodig. Een gift als blijk van waardering is van harte welkom.

www.ivn.nl/afdeling/zutphen