Informatieavond benefietfestival Meeting4Life

Harfsen – Op 5 juli staat de deur van Dorpshuus Hoeflo in Harfsen om 19.30 uur open voor een informatieavond over het benefietfestival Meeting4Life. Deze avond is bedoeld voor mensen die mee willen helpen om het festival op 27 augustus tot een succes te maken. Dat kan op verschillende manieren. Samen wordt er die avond gekeken naar de mogelijkheden hiervoor.

Het benefietfestival Meeting4Life is een leuk en gevarieerd evenement voor jong en oud. Het staat volledig in het teken van geld inzamelen voor KWF (onderzoek) en lokale doelen in de gemeente Lochem die bijdragen aan een beter leven met en na kanker. Daar is veel geld voor nodig en daarom is alle hulp welkom.

Op de informatieavond  wordt er meer bekend gemaakt over het programma en de mogelijkheden om hier zelf of met een groep een steentje aan bij te dragen. Op de dag zelf of voorafgaand. Voorafgaand bijvoorbeeld van statiegeldacties tot rookworstenverkoop huis-aan-huis. En op de dag zelf bijvoorbeeld met een braderiekraam met zelfgemaakte spulletjes op het festivalterrein. Er is van alles mogelijk zolang de opbrengst maar volledig naar het goede doel gaat.

Voor, tijdens en na het evenement zelf zijn er veel vrijwilligers nodig. Mensen die willen helpen bij de organisatie, zijn dus ook van harte welkom. Het festivalprogramma van 14.00-22.30 uur is zeer gevarieerd. Van de Walk4Life (wandelen), Paaschberg d’HuZes (fietsen), spetterende en passende optredens, Beautyday Lochem, een braderie, een veiling, kinderactiviteiten en nog veel meer en ten slotte de indrukwekkende kaarsenceremonie. Voor dit laatste biedt het Openlucht Theater in Lochem een prachtig decor.

Wilt u ook een steentje bijdrage aan dit mooie festival? Dan zien we u graag op 5 juli om 19.30 uur in Dorpshuus Hoeflo te Harfsen.