Alzheimer Trefpunt Lochem

Alzheimer

Lochem – De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt Lochem, ochtenden om elkaar te ontmoeten en informatie te ontvangen en een tweetal avonden in het jaar met een speciaal thema. Dit is voor iedereen die geïnteresseerd is in of te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighouden.

Op vrijdag 8 juli is er weer een Alzheimer Trefpunt Lochem
Thema: “Prettige vakantie”

In deze tijd zegt u dat waarschijnlijk regelmatig tegen mensen om u heen. Maar als je een partner hebt met dementie, kun je dan nog wel op vakantie? En als je plannen maakt, waar hou je dan rekening mee?

Vandaag komt Henk te Winkel vertellen hoe hij en zijn vrouw op vakantie gingen naar Canada. 

Wanneer:    vrijdag 8 juli van 10.30 uur tot 12.00 uur.                                    
Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma.
Waar:          Stadshuus, Markt 3 Lochem.

U hoeft zich niet aan te melden en u bent van harte welkom!

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland
of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411