NVM organiseert opnieuw vernieuwde Open Huizen Dag op 26 maart 2022

NVM-makelaar bij u thuis op 26 maart 2022

De landelijke NVM Open Huizen Dag is al bijna twintig jaar een begrip op de huizenmarkt. Het was altijd de ideale dag om vrijblijvend koopwoningen te bezichtigen. Toch heeft de NVM voor een andere opzet gekozen. Daar hebben ze goede redenen voor. Ten eerste is het actuele woningaanbod zo klein dat er weinig woningen zijn om te bezichtigen. Belangrijker nog is dat consumenten diverse woonvragen hebben waarbij deskundig en persoonlijk advies het beste past. Vorig jaar heeft de NVM deze nieuwe opzet van de Open Huizen Dag voor het eerst georganiseerd. Met goede resultaten en tevreden deelnemers. Daarom gaat de NVM verder op de ingeslagen weg. Deelnemen is super eenvoudig.

Deskundig en persoonlijk
Chris van Zantwijk van de NVM legt het uit: “Uit onderzoek komt naar voren dat consumenten op zoek zijn naar deskundig en persoonlijk advies. Met dat gegeven hebben we de NVM Open Huizen Dag als het ware opnieuw uitgevonden. NVM-makelaars gaan consumenten helpen met al hun woonvragen. Met hun lokale kennis krijgt de consument een goed beeld en antwoorden op woonvragen”.

Woonvragen
Huiseigenaren zijn benieuwd naar de waarde van hun woning als ze overwegen om hun huis op termijn te verkopen. Daarbij willen ze ook graag weten hoe het aankomend aanbod aan woningen eruit ziet Behalve vragen over aankomend aanbod is ook verduurzaming een belangrijk onderwerp. Tijdens de vernieuwde NVM Open Huizen Dag staat persoonlijk en deskundig advies daarom centraal.

Bij u thuis
Op zaterdag 26 maart gaan de NVM-makelaars het land in om advies te geven. U maakt daarvoor eenvoudig online een afspraak op de speciale website www.openhuizendag.nl De makelaar komt bij u thuis. Volledig vrijblijvend en zonder enige verplichting. “Met de nieuwe opzet van de NVM Open Huizen Dag brengt de NVM het beste samen: persoonlijk en deskundig advies op maat én aan huis”, aldus Chris van Zantwijk.