Lochem kiest: Lijsttrekkers in debat in raadzaal op 9 maart

Lochem – Hoe denken de politieke partijen van Lochem over de lokale economie, klimaat en energie, wonen en het sociaal domein? Op 9 maart gaan de lijsttrekkers van de 8 politieke partijen hierover met elkaar in gesprek tijdens een verkiezingsdebat in de raadzaal. Allemaal1.tv en de gemeente organiseren de avond in het gemeentehuis. Iedereen is welkom. Het debat is vanaf 19.30 uur te volgen op 2 manieren: vanaf de tribune in de raadzaal en via een live-uitzending op www.allemaal1.tv.

Programma
Het gemeentehuis is op 9 maart open vanaf 19.00 uur. Om 19.30 opent presentatrice Anke Tragter van Allemaal1.tv de avond met een interview met burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Daarna begint het debat onder leiding van Jan Bart Wilschut. Hij vraagt de lijsttrekkers om in 4 rondes te reageren op de 4 thema’s. Ook inwoners stellen hun vragen. Als afsluiting volgen een samenvatting en conclusie. Daarna is het moment voor een drankje in de hal van het gemeentehuis.

Aanmelden
De toegang is gratis. Het aantal zitplaatsen in de raadzaal is beperkt. De mensen in het publiek moeten rekening houden met tv-opnamen. Zij kunnen tijdens de uitzending de raadzaal niet uit en gaan er vooraf mee akkoord dat zij in beeld (kunnen) komen. Daarom is vooraf aanmelden nodig. Dit kan via www.lochem.nl/debat. Aanmeldingen behandelen we op volgorde van binnenkomst.