Mail veilig met gemeente Lochem, gebruik ZIVVER!

Gemeente Lochem gebruikt ZIVVER om vertrouwelijke informatie veilig te versturen. Denk aan patiëntgegevens, burgerservicenummers of andere informatie. Hebben wij zulke gegevens van u nodig? Ook u kunt uw persoonlijke of vertrouwelijke informatie veilig naar ons mailen. Een ZIVVER-account is niet nodig!

Waarom ZIVVER gebruiken? U bent er dan zeker van dat u ons mailt met de modernste beveiliging. En dat niemand anders dan de ontvanger bij de gemeente Lochem de inhoud van uw e-mail kan lezen. ZIVVER is ook handig om grote bestanden te versturen.

Hoe werkt het?
Op www.lochem.nl en op bakenlochem.nl hebben wij op onze contactpagina een link veilig mailen geplaatst. Klikt u hierop, dan  opent er een pagina in de ZIVVER webapp. Op deze pagina vult u uw naam en e-mailadres in. U ontvangt een bericht van ZIVVER in uw mailbox. Zo weten we zeker dat u de eigenaar van het e-mailadres bent. Via de link in het bericht kunt u een veilig bericht open. U kunt nu een bericht typen, een bijlage toevoegen en natuurlijk veilig verzenden.

Meer informatie
Op een speciale webpagina vindt u meer uitleg over veilig mailen. We bieden deze service omdat we veel belang hechten aan privacy en informatieveiligheid.