Go Ahead Eagles Techniektrainingen 2022

Deventer – In het voorjaar wordt er een nieuwe cyclus van de Go Ahead Eagles Techniektrainingen georganiseerd, een nieuwe module van 10 trainingen voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar. Op vrijdag 11 maart 2022 start de nieuwe cyclus en kunnen enthousiaste voetballers en voetbalsters 10 weken lang hun voetbalvaardigheden extra ontwikkelen in Deventer.

Voor meer informatie of om je gelijk aan te melden, ga snel naar: www.ga-eagles.nl/techniektrainingen

Go Ahead Eagles Soccer Camps in 2022
Ook in 2022 organiseert Go Ahead Eagles weer leuke Go Ahead Eagles Soccer Camps in de schoolvakanties op verschillende locaties. In de mei- en zomervakantie worden er voor de jonge voetballiefhebbers (jongens en meisjes) tussen de 6 en 15 jaar leuke Soccer Camps georganiseerd. Bekijk snel de data en locaties op www.ga-eagles.nl/soccercamps

Go Ahead Eagles Soccer Camps 2022:

– Een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue

– Meet & Greet met eerste elftalspelers GA Eagles

– Kans om gescout te worden

– Gezonde tussendoortjes en drinken

– Begeleiding van gekwalificeerde (GA Eagles) jeugdtrainers

– Vernieuwd veld- en animatieprogramma