Viverion verlengt gratis voucheractie energie in Lochem tot 1 februari

huizen

Meer dan 300 huurders van Woningcorporatie Viverion in Lochem hebben inmiddels een energievoucher ontvangen voor gratis energiebesparende voorzieningen in huis. Nog steeds melden huurders zich aan voor gratis materialen en advies. Om huurders die nog niet hebben gereageerd alsnog een kans te geven om te profiteren, verlengt Viverion de voucheractie in Lochem tot 1 februari 2022.

Daarmee biedt Viverion in overleg met huurdersvereniging De Berkelstreek een verlenging van de gratis voucheractie energie die eerder samen met de Gemeente Lochem, woningcorporatie IJsseldal Wonen en de huurdersorganisaties werd aangeboden. Net als tijdens deze campagne, bedoeld voor de eerste 300 huurders die zich aanmeldden, heeft de energievoucher een waarde van € 40 per adres. Huurders van Viverion kunnen bestellen via een mail naar huur@lochemenergie.net van Burgerenergiecoöperatie LochemEnergie of via het telefoonnummer in de brief die zij eerder hebben ontvangen. 

Viverionmanager Wonen Tanja Paffen licht toe waarom Viverion de actie verlengt: “We zijn de 300 aanmeldingen gepasseerd en de aanmeldingen blijven binnenkomen. Ook komen er veel verzoeken om advies binnen bij LochemEnergie. We verlengen de actie omdat we zeker willen zijn dat al onze huurders uit Lochem de kans hebben mee te doen. Want de opbrengst is groot. De voucher zorgt ervoor dat onze huurders bewezen besparende voorzieningen als een waterbesparende douchekop, ledlampen en radiatorfolie kunnen aanschaffen en advies kunnen inwinnen. Daarmee worden de energielasten lager, het wonen prettiger en het milieu minder belast. In de andere gemeentes waar Viverion werkzaam is, de gemeentes Hof van Twente en Rijssen-Holten, lopen soortgelijke campagnes.”

Over Viverion
Viverion ontwikkelt en verhuurt ruim 5.500 woningen in de kernen Lochem, Laren, Barchem, Rijssen, Holten, Diepenheim, Markelo, Goor, Bentelo, Hengevelde en de buurtschappen Deldenerbroek, Stokkum en Zeldam. In de gemeente Lochem gaat het om 1675 woningen. We zetten ons actief in voor de woonomgeving en leefbaarheid in ons werkgebied. Daartoe werkt Viverion actief samen met de gemeenten, huurdersorganisaties, zorg- en welzijnsaanbieders en andere instellingen.