Themaochtend Alzheimer TREFPUNT Lochem

Lochem De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lochem. Daarnaast wordt er op een aantal avonden in het jaar een thema-avond georganiseerd. Dit is voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Het Alzheimer Trefpunt organiseert op 12 november 2021 een thema-ochtend:

‘Eenzaamheid in relaties’
Gastspreker is Henri Knol, geestelijk verzorger van Zorgcombinatie Marga Klompé. Aan de orde komt eenzaamheid in het algemeen, maar ook eenzaamheid in de relatie waarvan de partner lijdt aan dementie.

Dit vindt plaats in de huiskamer van het Stadshuus Lochem.

Wanneer:     vrijdag 12 november 2021 van 10.30 uur tot 12.00 uur. Inloop: 10.00 uur, 10.30 start programma
Waar:           Huiskamer van het Stadshuus, Markt 3 Lochem.

U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is vrij.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411