Paddenstoelenwandeling De Ehze

Paddenstoel porseleinzwam. Foto Ruud Knol

ALMEN – De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op woensdag 6 oktober 2021 een zoektocht naar verschillende soorten paddenstoelen. De herfst is een prachtseizoen. Overal schieten paddenstoelen uit de grond. Van klein tot groot, de boswachter weet ze te vinden en legt uit hoe ze leven maar laat vooral zien hoe mooi ze zijn. Een spiegeltje meenemen is handig om de paddenstoelen van onderen te bekijken. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Start: 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p., donateurs gratis op vertoon van een geldige GLK donateurspas. Tip van de boswachter: neem een spiegeltje mee om de onderkant van de paddenstoelen te kunnen bekijken. Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/activiteiten.