Gemeenteloket Gorssel 30 juni weer op afspraak open

kantoor

Gorssel РHet gemeenteloket in Den Oldenhof in Gorssel is vanaf 30 juni weer 4 weken open, tot aan de jaarlijkse zomersluiting. De openingstijden zijn elke woensdag van 13:00 uur tot 17:00 uur. Net als voor­heen alleen op afspraak en alleen voor het aanvragen van burgerzaken en het inzien van stukken.

Hoe maakt u een afspraak?
Wilt u een paspoort, rijbewijs of ID-kaart aanvragen? Een afspraak maken kan via de website van de gemeente of telefonisch via (0573) 28 92 22. Wilt u alleen informatie? Kijk dan op www.lochem.nl of bel met de gemeente.

Coronamaatregelen
De gemeente sloot het loket in Gorssel sinds het begin van de coronacrisis. Nu steeds meer mensen geprikt zijn tegen het virus, kan er steeds meer en gaat het loket weer open. Voor ieders veiligheid gelden nog steeds de volgende maatregelen:

  • Kom alleen op afspraak langs. Neem niet eerder plaats dan 5 minuten voor de afspraak.
  • U belt vooraf om een afspraak te maken via telefoonnummer (0573) 28 92 22 of u maakt online een afspraak.
  • Daarbij geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het loket. Blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden.
  • Bezoekers en medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
  • U kunt met pin betalen

Zomersluiting
De jaarlijkse zomersluiting is van 28 juli t/m 18 augustus 2021.