EGVV prestatievoetbal naar de zaterdag

Het bestuur van EGVV heeft in samenspraak met de technische commissie en de huidige selectiespelers/technische staf in goed overleg besloten dat ze met prestatievoetbal overgaan naar de zaterdag. Dit zal met ingang van komend seizoen zijn. (2021/2022)

De club ziet daarin meer mogelijkheden voor de toekomst. Er gaan landelijk steeds meer clubs met hun eerste team naar de zaterdagafdeling, dit is een algehele tendens in het amateurvoetbal. EGVV gaat ervan uit dat ze daarmee zichzelf ook kunnen onderscheiden in de regio. EGVV is daarmee komend seizoen het enige prestatie elftal uit de gemeente Berkelland dat op zaterdag gaat voetballen. Vooral jongeren willen graag op zaterdagmiddag voetballen en EGVV hoopt daarvan te profiteren.

Daarnaast zou EGVV dit en komend seizoen al minder derby’s hebben en dat maakte de keus ook al makkelijker. Op zaterdag kan de club o.a. bij Almen, G.F.C. Goor, Gorssel en Harfsen in de competitie komen.

Verder blijft EGVV ook gewoon recreatief voetballen op de zondagochtend en de zaterdagmiddag.Mochten er nog vragen zijn dan kunt u zich wenden tot een van de bestuursleden of leden van de technische commissie.