Hulp voor Lochemse ondernemers bij heroriëntatie

kantoor

Lochem – Het coronavirus en de maatregelen zorgen voor een andere situatie voor veel ondernemers. Gemeente Lochem en ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) willen ondernemers graag adviseren bij het maken van een keuze voor de toekomst die het beste past bij de ondernemer en het bedrijf. Daarom steunt gemeente Lochem ondernemers die hulp willen bij heroriëntatie. Aanmelden is gratis via ROZ.

In gesprek met ondernemersadviseurs
ROZ is specialist in hulp bij succesvol ondernemen. Wethouder Economie, Eric-Jan de Haan: “Juist in deze onzekere tijd willen we ondernemers steunen, ook bij nadenken over de toekomst. We werken samen met ROZ om deze dienstverlening aan te bieden”. Lochem is de eerste gemeente waar ROZ deze hulp gaat bieden.

Waarmee kan ROZ u helpen?
De heroriëntatie is geen ‘vast pakket’ of online aanbod, maar maatwerk. Heroriëntatie is er voor:

  • Ondernemers die een andere weg in willen of moeten slaan met hun bedrijf. En die nadenken over een ander businessmodel.
  • Ondernemers die financiële vragen of schulden hebben
  • Ondernemers die er over nadenken te stoppen met het bedrijf. En die zich willen oriënteren op scholing of een baan in loondienst.  

Ondernemersadviseurs van ROZ brengen samen met de ondernemer de vraag in beeld. Om daarna samen oplossingsrichtingen te onderzoeken.  

Elke ondernemer kan meedoen
Elke ondernemer in de gemeente Lochem kan zich aanmelden, ook zzp’ers. ROZ zoekt zelf contact met de Lochemse ondernemers die al gebruik maken van de Tozo-regeling die ROZ uitvoert.

Meer weten of aanmelden?
Spreekt u dit aan? Neem dan contact op met ROZ, via info@rozgroep.nl of bel (074) 241 51 00. Meer informatie over het aanbod vindt u  ook op de website www.rozgroep.nl/herorientatie.