Speciale Lochemse kerstuitzending Allemaal1.TV

Lochem – 24 december kunt u om 18:30 uur kijken naar de speciale kerstuitzending van Allemaal1.TV. Met daarin weer gasten uit onze verschillende kernen. Door de aangescherpte coronamaatregelen is het geen live-televisie. De gesprekken zijn vooraf opgenomen in tijdvakken. En te zien via www.allemaal1.tv of direct op het YouTubekanaal van

Allemaal1.tv.

Programma bijzondere kerstuitzending:

In deze speciale uitzending komen ondernemers aan het woord

en in beeld in hun eigen omgeving. Er zitten twee muziekmomenten in, waarvan een met de kersverse Ridder in de Orde van Oranje Nassau Jan Ottink. Huisarts Jeroen van Huijstee neemt afscheid en blikt terug op een hectisch laatste jaar.
De Dorpsraad Eefde praat iedereen bij over wat er speelt. En als het lukt komen nog een kraamverzorgster en een uitvaartondernemer aan het woord.

Van live naar vooraf opgenomen

Allemaal1.TV startte met de bedoeling om in deze donkere maanden elke maandag en donderdag live uit te zenden. Vanuit de foyer in Schouwburg Lochem. Live uitzenden met studiogasten kan niet meer door de
lockdown. De schouwburg en de foyer zijn dicht voor alle publiek. Omdat het nu meer dan nodig is om te verbinden, is er toestemming om met aanpassingen toch programma’s te maken. Zonder studiogasten, vooraf in gedeelten opgenomen en met
strikte voorwaarden. Voorlopig alleen op donderdag.

Initiatiefnemer Bart Verdult: “Het publiek heeft onze eerste twee live-uitzendingen enthousiast ontvangen en meer dan 4000 mensen keken ernaar. En toen kwam de lockdown. Al snel was duidelijk dat het team door wil met televisie maken, als dat coronaproof kan.
Want we maken de uitzendingen omdat we willen informeren en verbinden in
coronatijd.”

We hopen dat u kijkt!

“We maakten een COVID-19 plan. En stemden dit af met de journalistenvereniging NVJ, het bestuur van de schouwburg en met de gemeente. We hopen dus dat u kijkt naar onze ‘koffietijd in een Lochemse jas’. Op kerstavond en de komende weken van de lockdown.”