No Romeo’s gaat overstag

Het is één man gelukt het hart van Vocal Group No Romeo’s te veroveren. Vanaf september staat ons koor onder leiding van Christoph Mac-Carty. We zijn er trots op dat hij het stokje overneemt van Juliette Dumoré, die de close harmony group in 2015 oprichtte en liet sprankelen.
Met Christoph Mac-Carty gaat No Romeo’s een nieuw avontuur tegemoet. De zeer ervaren dirigent wil No Romeo’s naar ‘the next level’ brengen. Met zijn passie en enthousiasme gaat dat zeker lukken. No Romeo’s is er klaar voor.

Christoph Mac-Carty is sinds 2008 ook dirigent van ‘Dekoor Close Harmony’ uit Utrecht. Met dit studentenkoor heeft hij al vele prijzen gewonnen. Onder andere bij de ‘World Choir Games in Cincinnati (United States) (2012) en Tswane South-Africa (2018). Daarnaast werkt hij als jazzmuzikant, jureert hij korenfestivals en produceert hij theaterproducties.
www.noromeos.nl