Muziektheorie online voor iedereen

Foto: Patrick van Gemert

De cursus Muziektheorie wordt nieuw ontwikkeld voor iedereen die muziek maakt en meer wil weten over de achtergronden, of voor leden van muziekverenigingen die praktijkexamen gaan doen. Het kan worden afgesloten met een landelijk erkend examen.

De cursus, voor drie niveaus, wordt online maar wel interactief gegeven. Dat houdt in dat de les via beeldbellen plaatsvindt op de maandag, de start is 9 november. De cursisten kunnen thuis of waar dan ook op veilige afstand de les volgen en vragen stellen. Naast de muziektheorie is er ook veel aandacht voor gehoortraining. Er wordt gewerkt met een lesboek.
Dirigent en klarinettist Rob Kaptein gaat de cursus geven. De cursus Muziektheorie wordt online gegeven op initiatief van Muzehof Centrum voor de Kunsten. Aanmelden kan via www.muzehof.nl