The Big Draw – Natuurmuseum Holterberg bron van inspiratie voor kunstenaars

Holten – Natuurmuseum Holterberg staat de maand oktober in het teken van de The Big Draw. Een jaarlijks terugkerend internationaal tekenfestival. Het is in 2020 in Londen van start gegaan en loopt inmiddels over de hele wereld.

De gedachte achter The Big Draw is dat tekenen mensen bewust maakt van de wereld om hen heen. Het museum op de Holterberg doet voor het derde jaar mee. Vorig jaar was The Big Draw een groot succes. Van een kunstenaar die achter een ezel voor een van de diorama’s zat tot een klein meisje dat languit op de grond de mooiste fantasiedieren lag te schetsen.

Het Natuurmuseum nodigt jong en oud uit om te komen tekenen. Neem een schetsboek en tekenmateriaal mee. Heb je dit niet, dan stelt het Natuurmuseum tekenmateriaal gratis ter beschikking. Er is een wand ingericht waarop je je tekening mag tentoonstellen. Kosten: entree museum.

Natuurmuseum Holterberg, Holterbergweg 12, 7415 JL Holten, www.museumholterberg.nl, T 0548-361979, E info@musuemholterberg.nl