Samen wandelen in Borculo

Borculo – Houd je van wandelen en zou je dit graag samen met anderen willen doen? Vind je het leuk om in en rondom Borculo te wandelen op een rustig tempo? Zoek je een leuke invulling voor de woensdagmiddag en/of zaterdagochtend? Meld je dan aan voor de nieuwe wandelgroep voor volwassenen!

Men start en eindigt bij het voetbalveld van V.V. Reünie. De eerste (paar) keer wandelt de buurtsportcoach van Sport Federatie Berkelland mee. Er zijn geen kosten verbonden aan deze wandelgroep. Op woensdag is de start om 13.30 uur en op zaterdag om 10.00 uur vanaf de parkeerplaats van V.V. Reünie. De woensdaggroep is al begonnen, de groep op de zaterdag start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Op zaterdag is de mogelijkheid om na afloop in de kantine van V.V. Reünie wat na te kletsen en een kopje koffie of thee te drinken voor €1,20 per kopje. Voor de zaterdagochtend zoekt de sportfederatie ook nog iemand die het aanspreekpunt wil zijn, lijkt dit je leuk? Laat het weten!

Heb je interesse als wandelaar en/of begeleider, meld je an aan voor deze wandelgroep. Neem contact op met Nienke Maas via: 0545-476727 (ook op dit nummer via Whatsapp bereikbaar) of nienke@sportfederatieberkelland.nl