IVN en Stichting Marke Gorsselse Heide Fête de la Nature

Gorssel – Op zondag 6 september viert de IVN op de Gorsselse Heide een feestje in en van de Natuur. Op de heide zijn akkers ingezaaid en in september kunnen die worden geoogst. Omdat dat weekeinde in het teken staat van Fête de la Nature, wordt er die dag een (oogst)feest van gemaakt. Er wordt graan geoogst en er zijn nog meer activiteiten rondom zaaien en oogsten. IVN hoopt dat er veel kinderen en volwassenen het feest mee willen vieren.

Omdat er nog steeds een beperking geldt in verband met Corona is opgeven verplicht. Er kunnen een maximaal aantal personen deelnemen. Opgeven graag per mail, als het mogelijk is een telefoonnummer toevoegen. Graag voor zaterdag 5 september 12.00 uur.
Het begint om 11.00 uur op de kruising Elzerdijk/Gerrit Slagmanstraat. Daar wordt welkom gewenst en worden de deelnemers in kleine groepjes verdeeld.

Iedereen kan met alle activiteiten meedoen. Het feest duurt ongeveer 1,5 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden, vrije gift is welkom. Honden kunnen helaas niet mee.
Opgeven bij Klaske ten Grotenhuis: ktengrotenhuis@kpnmail.nl
Mochten er teveel feestvierders zich aanmelden, dan herhaalt de IVN het feest om 13.30 uur.
Zie ook: www.fetedelanature.nl en https://www.ivn.nl/afdeling/zutphen