Kunstvereniging Diepenheim heropent en verlengt tentoonstelling

Buiten Westen #2 Fotograaf: Rik Klein Gotink

Diepenheim – Kunstvereniging Diepenheim is verheugd vanaf maandag 1 juni de deuren weer te mogen openen. Na 11 weken kunnen er, met inachtneming van de voorgeschreven maatregelen, weer bezoekers verwelkomd worden bij Buiten Westen #2. Om nog velen van de groepstentoonstelling te laten genieten, wordt deze verlengd tot en met zondag 23 augustus 2020.

Veilig bezoek
Voor een zo veilig mogelijk bezoek worden de bezoekers verzocht de in het tentoonstellingsgebouw aangegeven aanwijzingen op te volgen, zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden en op een verantwoorde manier de kunstwerken kan bewonderen. Er mogen maximaal tien bezoekers tegelijk in het tentoonstellingsgebouw zijn en zij dienen zich voorafgaand telefonisch via 0547-352143 aan te melden.

Tentoonstelling verlengd
De tentoonstelling Buiten Westen #2 werd op 29 februari dit jaar geopend en zou tot en met 1 juni te bezichtigen zijn. De voormalige einddatum is nu de heropeningsdatum geworden en de duur van de tentoonstelling is met tweeëneenhalve maand verlengd. De volgende tentoonstellingen in het hoofdgebouw van de Kunstvereniging en in Drawing Centre Diepenheim worden hiermee verschoven en zullen op zondag 12 september geopend worden.

Buiten Westen #2
Met de tentoonstelling Buiten Westen #2 presenteert Kunstvereniging Diepenheim het werk van acht jonge, veelbelovende kunstenaars die zijn afgestudeerd of dit jaar afstuderen aan academies in het oosten van het land. Gastcurator Hélène Webers maakte de selectie voor deze tweede editie van de tentoonstelling Buiten Westen, waarmee ze de zichtbaarheid van jong talent uit Oost-Nederland vergroot en toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Het hoofdgebouw van de Kunstvereniging aan de Grotestraat 17 te Diepenheim is geopend op maandag 1 juni (tweede pinksterdag), daarna gelden de reguliere openingsdagen en –tijden: van woensdag tot en met zondag van 12.00 t/m 17.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.kunstvereniging.nl.