Fietsvierdaagse De Achterhoek 2020 afgelast

Foto: Fietsvierdaagse De Achterhoek

Laren – In aansluiting op het besluit van de overheid om alle evenementen tot 1 september 2020 te verbieden, heeft het bestuur van Fietsvierdaagse De Achterhoek, Laren (Gld) besloten om de editie van dit jaar niet door te laten gaan of uit te stellen.

Het is goed dat de overheid in dit stadium van het corona virus een besluit heeft genomen. Het biedt nu een perspectief voor de editie 2021 en hiermee komt een einde aan de onzekerheid bij bestuur, vrijwilligers en deelnemers.

De online inschrijving voor dit jaar is inmiddels gesloten. In januari wordt de digitale inschrijving weer opengesteld voor de editie 2021. Dan wordt de Fietsvierdaagse De Achterhoek gehouden van 3 t/m 6 augustus.

Als u graag op de hoogte wilt blijven van alle ontwikkelingen en nieuwtjes rondom de Fietsvierdaagse, dan kunt u dit vinden op Facebook (@fietsvierdaagse) of u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief. www.fietsvierdaagsedeachterhoek.nl