Kinder Activiteit koningsdag Lochem

Lochem – Omdat door het coronavirus alle activiteiten zijn geannuleerd, heeft de LEO iets gecreëerd wat de kinderen vanaf Koningsdag en in de meivakantie kunnen doen.

Het is een interactief en digitaal spel wat de kinderen in huis kunnen doen.
Asnmelden kan via facebook.com/leolochem of via koningsdaglochem@gmail.com
Ouders mogen dan op vrijdag 24 april een tasje ophalen bij één van de bestuursleden. In dit tasje zit wat lekkers, een mooie kleurplaat en het boekje met de opdrachten.
De kinderen krijgen van 24 april t/m 6 mei 12:00 te tijd om de opdrachten te maken en deze via mail of FB toe sturen. facebook.com/professorleonardus. Op deze pagina komen foto’s en filmpjes van de kinderen die de opdrachten hebben gemaakt.
Op 6 mei, aan het eind van de dag, wordt de winnaar bekend gemaakt en komt de LEO langs om de prijzen uit te delen.

Er zijn opdrachten voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar. Ook met de opdrachten in het boekje is hier rekening mee gehouden.

Berichtje voor de kinderen;

Hallo kinderprofessors!
Wat leuk dat jullie mee willen doen om mij te helpen om een tegengif te brouwen en de verloren toverspreuk terug te vinden.? Ik heb een soort slijm uitgevonden wat dingen tot leven kan brengen! Er is helaas wel iets een beetje mis gegaan. Ik was aan het lezen in mijn favoriete sprookjesboek, het verhaal van Alice in wonderland, maar toen viel ik in slaap!
En toen gebeurde het. Toen ik wakker schrok stonden alle sprookjes figuren in de woonkamer. Ik schrok me wild!?
Ik heb in een receptenboek die Merlijn de tovenaar mee heeft genomen iets gevonden maar alles staat wat moeilijk omschreven. Kunnen jullie mij helpen? Van 24 april t/m 6 mei kunnen jullie opdrachten maken en er zijn wel 6 winnaars! ?
Meld je aan via koningsdaglochem@gmail.com! Je ontvang door de aanmelding een tasje met lekkers, een mooie poster en een boekje met de opdrachten!
Doe je mee?