Coronamaatregel gemeentehuis Lochem

Lochem – Gemeentehuis open op ochtenden en donderdagavond en alleen op afspraak.

De dienstverlening van de gemeente Lochem loopt door, maar anders. Na een week aangepast werken, is besloten dat het gemeentehuis met ingang van maandag 30 maart op werkdagen alleen ’s morgens open is en op donderdagavond. Kom alleen langs als u een afspraak heeft. Een afspraak maakt u telefonisch via (0573) 28 92 22.

Dit besluit is genomen, nu de afspraak is: blijf thuis en ga alleen de deur uit als dit nodig is. Het is voor iedereen mogelijk om op afspraak langs te komen, voor zaken die niet kunnen wachten. Het blijft voor iedereen mogelijk om op tijd een document aan te vragen of te verlengen. Of om op tijd een andere aanvraag te doen waarvoor het nodig is om langs te komen. Veel zaken kunt u ook online regelen via onze website: www.lochem.nl.

De aangepaste dienstverlening samengevat:
• Loket Gorssel is gesloten
• Kom alleen op afspraak langs in het Gemeentehuis, Hanzeweg 8 in Lochem
• U belt vooraf om een afspraak te maken via telefoonnummer (0573) 28 92 22
• Een afspraak maakt u alleen voor zaken die niet kunnen wachten én die niet digitaal afgehandeld kunnen worden. Dit wordt besproken met u als u belt.
• Daarbij geldt: heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Kom dan niet naar het gemeentehuis, blijf thuis en probeer sociaal contact te vermijden
• Bezoekers en medewerkers houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar
• U kunt met pin betalen

Publieksinformatie coronavirus
De gemeente vraagt uw begrip voor deze aanpassingen. Hierdoor beperken de gezondheidsrisico’s voor u en de medewerkers. Alleen samen kunnen we de verdere verspreiding van het coronavirus indammen. Heeft u vragen over het coronavirus? Kijk dan op www.rivm.nl of bel het publieksinformatienummer 0800-1351.