Daltondag is open dag bij DBS Nettelhorst

Nettelhorst – Benieuwd of Daltononderwijs iets voor jouw kind zou kunnen zijn? Of wil je weten wat het eigenlijk inhoudt? Op woensdag 18 maart ben je welkom om te komen kijken bij Dalton Basisschool Nettelhorst. Tijdens de Nationale Daltondag is de school open voor geïnteresseerden tussen 10.00 en 12.00 uur.

Kleine school in een groene omgeving

DBS Nettelhorst is een kleine school met een enthousiast team in een groene omgeving. De school is volop in ontwikkeling wat betreft binnen- én buitenonderwijs. Het team streeft ernaar nóg meer lessen buiten te gaan verzorgen.

Tijdens deze Daltondag krijg je een rondleiding door de school en de natuurtuin. Zo laten ze zien en ervaren wat DBS Nettelhorst zo uniek maakt: de Dalton waarden, het werken met individuele leerlijnen, persoonlijke aandacht, samenwerken en de bijzondere activiteiten zoals culturele uitjes, de school moestuin en het gebruik van de groene buitenruimte!

Er zijn leerkrachten en ouders aanwezig om persoonlijke vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Kun je die dag niet? Je mag altijd bellen of mailen om een afspraak te maken op een ander moment.

Bent u benieuwd naar het onderwijs, naar de buitenruimte en het team, kortom naar de school? Op woensdag 18 maart bent u van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 aan de Bolksbeekweg 4 te Lochem. Kunt u die dag niet? Voor het maken van een afspraak op een ander moment belt u met: 0573-471210 of mail naarnettelhorst@poolsterscholen.nl