Kliederkerk in Laren 8 maart

Laren – Kliederkerk is een nieuw concept in Laren, 13 oktober was de eerste keer en dat was erg geslaagd! Kliederkerk is er voor alle peuters en kinderen van de basisschool en hun ouders/verzorgers/grootouders. Op zondagmiddag kunnen de kinderen en volwassenen samen allerlei opdrachten, spellen en creatieve dingen doen om zo een thema of verhaal te ontdekken. Hierna is er een korte viering waarin het thema of Bijbelverhaal verder wordt verteld en daarna is er plek voor ontmoeting met koffie, thee, ranja en veel lekkers in de vorm van een high tea. De volgende keer is op zondag 8 maart van 14-16 uur, in de kerk in Laren (Gld).

Het thema is dan: bouw je mee?
Wat staat steviger, een huis op steen of een huis op zand? We gaan het samen ontdekken, we gaan bouwen, een slagroomspel doen en nog veel meer. Bij kliederkerk is iedereen welkom, wel of geen lid van de kerk, of je nu vaak komt, niet zo vaak of dat het je eerste keer wordt, het maakt niet uit.