Bevrijdingslunch namens de L.E.O.

Lochem – Op 2 april 1945 werd Lochem bevrijd, nu 75 jaar later vieren wij de Vrijheid waar toen zoveel om gevochten werd. Om de bevrijding te vieren vinden er vanaf 2 april 2020 diverse evenementen plaats. Deze zijn georganiseerd door bedrijven, organisaties, instanties en particulieren. Het thema Vrijheid staat hierin altijd centraal.

Om deze activiteiten in te luiden start de L.E.O. op zaterdag 4 april met een bevrijdingslunch. Je bent vanaf 12:00 uur van harte uitgenodigd bij het gemeentehuis. Er zijn diverse sponsoren gevonden die samen een lekkere lunch willen verzorgen. Dankzij deze sponsoren is de lunch gratis en iedereen is welkom! Jong, oud, gezinnen, alleenstaanden etc. Wij hopen op een gezellige lunch met mooie gesprekken en verhalen!

Omdat er maar 200 zitplaatsen beschikbaar zijn, vragen wij je om je aan te melden. Dit kan via:
https://www.facebook.com/leolochem/ of via bevrijdingslunchleolochem@gmail.com.
Wil je bij de aanmelding het volgende doorgeven? Je naam, mailadres, tel. nr. en het aantal personen?
Heb je andere vragen? Stel ze gerust via bevrijdingslunchleolochem@gmail.com