Openbare inloopavond Zonnepark Bekenschot, Barchem

Barchem – Op maandag 2 maart aanstaande organiseert TPSolar een openbare inloopavond voor geïnteresseerden in het voorgenomen Zonnepark Bekenschot te Barchem.
Nadat de eerste ideeën voor het zonnepark in Barchem in juni 2019 via een besloten bijeenkomst met omwonenden zijn gedeeld, zijn er aansluitend met ruim 20 omwonenden individuele gesprekken geweest. Op basis daarvan zijn de plannen flink aangepast.

De aangepaste plannen zijn eind 2019 opnieuw met de omwonenden besproken, waarna alles in gang is gezet voor de vergunningaanvraag. Tijdens de inloopavond op 2 maart zijn de definitieve plannen te zien, en zijn er medewerkers van TPSolar aanwezig om vragen te beantwoorden. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 18.30 en 20.00 in de Douglaszaal van Landgoedhotel Woodbrooke, Woodbrookersweg 1, te Barchem.