Qmusic the Party – 4uur FOUT! komt naar Lochem

Lochem – Op vrijdag 28 februari 2020 komt Qmusic the Party – 4uur FOUT! naar Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg in Lochem.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Lochem. 4 uur lang gouden hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. ‘Vertel de Spice Girls ‘what you really really want’ en de Backstreet Boys op welke manier.’ Heerlijk en het blijft gewoon goud! De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf in je gouden jacket, je oogverblindende glamourrokje, of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Paasberg op Paasberg 2 te Lochem of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.