Digitaal ondernemerspanel van start

Lochem – De gemeente Lochem wil dichtbij haar ondernemers staan en weten wat belangrijk is voor ze. Om dat beter voor elkaar te krijgen, start de gemeente het ondernemerspanel ‘Lochemse Zaken Panel’. Iedereen vanaf 16 jaar die een bedrijf heeft of ZZP’er is in de gemeente Lochem kan zich aanmelden.

De meningen van ondernemers geven het inzicht in de behoeften, wensen en belemmeringen van ondernemers. Deze informatie geeft een basis voor (beleids)keuzes. Als panellid krijgt u twee tot vier keer in het jaar een e-mail. Daarin staat een link naar een online vragenlijst.

De onderwerpen
De vragen gaan over allerlei onderwerpen in de gemeente die u als ondernemer aangaan. Per keer beslist u of u meedoet. Ook kunt u zelf onderwerpen voorstellen. Natuurlijk informeert de gemeente u steeds over de belangrijkste resultaten. En over wat er gebeurt met de resultaten.

Zo doet u mee
De gemeente hoopt dat er zoveel mogelijk ondernemers meedoen en dat er samengewerkt wordt aan de toekomst van onze prachtige gemeente. Meld u gemakkelijk aan via: www.lochemsezakenpanel.nl. Op deze website maakt u een profiel aan door enkele vragen te beantwoorden. Na aanmelding ontvangt u via e-mail eind januari/begin februari de uitnodiging voor het eerste onderzoek.

Volledig anoniem
Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem uit Zutphen beheert het ondernemerspanel. Antwoorden verwerken zij volledig anoniem.

Lochemse Zaken
Het Lochemse Zakenpanel is een aanvulling op de bedrijfsbezoeken die het college regelmatig doet. Via het blad Lochemse Zaken en de digitale nieuwsbrief Lochemse Zaken blijven ondernemers op de hoogte van onderwerpen die hen aangaan.

Meer informatie
U kunt voor meer informatie mailen of bellen:
– Gemeente Lochem: Anneloes Blaauw, a.blaauw@lochem.nl, (0573) 28 93 57 of Renate Vloedgraven, r.vloedgraven@lochem.nl, (0573) 28 92 82
– Moventem: Hannemarie Hardeman, info@lochemsezakenpanel.nl, (0575) 76 02 27