Medailles voor D.O.S. – turnsters

Barchem – Op zaterdag 18 januari j.l. deden de meisjes van de selectie van gymnastiekvereniging D.O.S., onder leiding van Janny Wilgenhof, mee aan de eerste voorronde van de zesde divisie in Rayon Hanzestreek in Harfsen en zij deden ’t prima.

Zo gingen twee turnsters met een medaille naar huis. In de categorie Jeugd 1 won Lynn Dieks de zilveren medaille én in de categorie Pupil 1 behaalde Bo Oplaat de eerste plaats. Dus, zij kreeg het goud omgehangen.

De prestaties van de andere D.O.S. – turnsters zijn óók zeker het vermelden waard. In dezelfde categorie, als Lynn Dieks, eindigde Ruth Warnshuis nét naast het podium op de vierde plaats en stond de naam van Ymre Sleumer op de zevende plaats in de eindrangschikking. Bij de jongste categorie, Instap, deed Saar Klein Nulent mee en eindigde op de elfde plaats.

In de tweede wedstrijdronde turnden, naast Bo Oplaat, óók de turnsters in categorie Pupil 2. In deze categorie deden, namens D.O.S., Iris Postma, Lika Dinkelman en Jade Zweers mee. Zij eindigden op respectievelijk de zesde, zevende en tiende plaats.

In de derde wedstrijdronde turnden de oudere meisjes hun wedstrijd. Hieraan deed de D.O.S. – turnster, Esmee Sleumer, mee en zij eindigde op een mooie, zesde plaats in een deelnemersveld van 13 turnsters.

Op zaterdag 14 maart a.s. wordt de eerstvolgende voorronde geturnd in de turnhal in Doetinchem.

Voor meer foto’s, zie: www.dosbarchem.nl.