Zin in Almen

Almen – De beroemde Franse componist Hector Berlioz componeerde muziek voor liederen, waarin ontluikende liefde, afscheid en vergankelijkheid, maar ook hoop op een nieuwe toekomst centraal staan. Les Nuits d’Été, de Zomernachten, geschreven voor sopraan en piano is een intieme en melodische cyclus van zes liederen.

Op zondag 19 januari vanaf 16.00 uur vertolken de sopraan Anna Maria Roos en pianist Rik Groenhuijzen de liederencyclus in de Almense kerk. De bijeenkomst, georganiseerd door ‘Zin in Almen’, wil de toehoorders niet alleen laten genieten van Berlioz’s interpretatie van liefde en hoop, maar wil daarbij de liederen en het thema wat verder uitdiepen. Marien van den Boom gaat dat doen aan de hand van een aantal korte bespiegelingen.

De voordracht duurt een uur, is gratis voor iedereen toegankelijk en biedt de mogelijkheid om aansluitend na te praten in dorpsgebouw Ons Huis tegenover de kerk.

Voor meer informatie zie de website www.zininalmen.nl