Grote opkomst Step in Harfsen

Harfsen – Op zondag 22 september vond Step in Harfsen plaats. Een ludiek en sportief stepevenement waar je met een team van 6 tot 10 personen aan deel kon nemen. Maar liefst 140 personen in 17 teams stapten zondag op de step om een route van ongeveer 6 km te steppen. Onderweg voerden ze diverse hilarische en sportieve opdrachten uit en ging de steproute door diverse gebouwen.
Zo maakten de jongens van de Hamac op ‘Ons Plein’ de heldenroute of het mietjespad, overwonnen de steppers op het voetbalveld een stormbaan, moest men aan de slag met dokter Bibber en deden ze bij camping de Waterjuffer diverse Hollandse spellen. Daarnaast kwam de steproute langs de Tennisvereniging, door de showroom van Stegeman Luxe Outdoor en Autovakgarage Slettenhaar, langs de schappen in de Spar, door de werkplaats van Wullink Interieurbouw en werd er bij Ontmoetingsplek de Veldhoek gejureerd voor het “best dressed team” door de bewoners. Tijdens de gezellige after Kickparty werden de winnaars bekend gemaakt: Team de Flikkertjes won de eerste prijs voor het beste of snelste uitvoeren van de opdrachten en gingen met de wisselbeker naar huis. Het KO-team won de prijs voor het “Best dressed” team. De after Kickparty was een groot succes, ook voor bezoekers die niet gestept hadden. De jongens van coverband Alive maakten er een groot feest van. Met gezellige food stands en een buitenpodium werd het pleintje voor Hoeflo mooi aangekleed.
Ben je benieuwd of Step in Harfsen nog een keer georganiseerd wordt? Volg onze facebookpagina: @StepinHarfsenHoeflo.