Badminton Club Lochem 4e NK Competitie teams

Foto: R. Stapelbroek. vlnr en zittend, Mark Morssink, Anneke van Haren, Ryanne van Wijk, Tom van Beek en Cindy Everts.

Lochem – Zaterdag 22 en zondag 23 juni heeft team 2 van Badminton Club Lochem deelgenomen aan de NK voor competitieteams van het badminton in de Hanzehal te Zutphen. Het team van Badminton Club Lochem had in de competitie van de 8e divisie in regio Oost in het afgelopen jaar een “ticket” verkregen om mee te doen aan de voorrondes die eerder in juni werden gehouden in Wijk bij Duurstede. Daar werd het team 2e, en waren zij door naar de volgende ronde, op jacht naar de titel Nederlands Kampioen Competitieteams. In Zutphen werden verschillende partijen gespeeld als, enkelspel, dubbelspel en gemixt dubbelspel. Het team scoorde veel punten in mooie evenwichtige partijen met winst en verlies partijen. Uiteindelijk werden zij 4e en ontvingen daarvoor een prachtige medaille. Een prestatie waar zij en de club trots op kunnen zijn. Tijdens de wedstrijden werden de spelers van dit team: Mark Morssink, Anneke van Haren, Ryanne van Wijk, Tom van Beek en Cindy Everts gesteund door supporters van de club en de trainer Eddy Boerman.

Volgend jaar heeft Badminton Club Lochem wederom 3 teams die mee gaan doen aan de regio competitie. Is badminton ook iets voor jou? Kom dan vrijblijvend meedoen, kijk voor meer informatie op onze websitewww.bc-lochem.nl