Tap & van Hoff notarissen Zwoele Zomer Toernooi 2019

Foto: W.Seigers, de deelnemers van het toernooi.

Lochem – Badminton Club Lochem heeft donderdag 27 juni j.l. haar jaarlijkse afsluiting gehad. Het seizoen wordt altijd afgesloten met het zwoele zomer toernooi waar iedereen aan mee mag doen.

Tijdens deze avond is de sporthal omgetoverd naar een tropisch eiland waar de deelnemers onder zwoele omstandigheden strijden om de finale plek.

De jeugd mocht als eerste starten met wedstrijdjes. De kinderen hebben veel plezier gehad en hebben afgesloten met een spel, rond de “tafel”. Alle kinderen werden getrakteerd na afloop op een ijsje. Niemand ging met lege handen naar huiswant er waren naast de prijzen voor de winnaars ook vrijkaartjes voor deelnemers die zijn aangeboden door Zwembad de Beemd.

De (jong) volwassenen volgden de jeugd spelers op rond 20:00 uur. De deelnemers bestonden uit leden van Badminton uit Lochem, Almen, Zutphen, vrienden, familie, collega’s, en ook de hoofdsponsor van dit toernooi Tap & van Hoff Notarissen, deed mee!

Er werd flink gestreden, leuke wedstrijdjes waarbij rekening werd gehouden met ieders badminton skills. De finale werd uiteindelijk gewonnen door het team van: Eddy Boerman, Rudi Korterink Heleen Gersen, Leny Arfman, Tweede zijn geworden, Ula Lucas, Martijn Bosveld, Pieter de Vree en Rianne de Vree.

De organisatie kijkt terug op een vrolijke zomerse avond! Veel dank aan alle deelnemers, de vrijwilligers voor het helpen met organiseren, onze sponsoren en iedereen die het toernooi mogelijk heeft gemaakt!

In de zomermaanden is er geen badminton, op 2 september start de badminton club haar speelavonden en trainingen weer. Wil je ook een keer meedoen? Kijk op de website www.bc-lochem.nl voor meer informatie.