Bart Veeze  uit Lochem geselecteerd voor WK jonge dressuurpaarden

Lochem – Afgelopen vrijdag is de selectie bekend gemaakt voor de WK jonge dressuurpaarden van 1-4 augustus in Ermelo. Bart Veeze uitkomend voor de St. Steffenrijders is met 2 paarden geselecteerd om hieraan deel te nemen.
Zijn eerste paard waar hij mee is geselecteerd, is de goedgekeurde hengst Imposantos, Met deze zwarte parel was hij 2 weken geleden in Wiesbaden oppermachtig en werd de winnaar bij de rubriek zesjarigen met een 9,4 gemiddeld. Imagine zijn tweede paard die hij mee mag nemen is een merrie en ook deze merrie had het goed gedaan in Wiesbaden met een mooie derde plek. Bart heeft dus 2 sterke troeven die hij meeneemt naar het WK. Het WK is voor beide paarden niet nieuw, vorig jaar hebben ze ook mogen deelnemen bij de 5-jarigen met een 7e en 10e plek. We duimen dat ze die prestatie weten te verbeteren.