1e prijs voor Scouting Graaf Otto Band

Zetten – Afgelopen zaterdag 22 juni was het landelijke scoutingband concours in Zetten voor de 69e keer.

Aan het concours deden 8 bands uit heel Nederland mee. Hierbij deed ook de Scouting Graaf Otto Band uit Lochem weer aan mee.

Tijdens deze dag zijn er verschillende onderdelen tijdens het concours: het defilé en het wedstrijdgedeelte.

Er deden 6 leerlingen voor het eerst mee aan het defilé met de Graaf Otto Band. Voor het wedstrijdgedeelte speelde Scouting Graaf Otto Band Joyco als stilstaand werk en Topper als Marcherend werk hierbij heeft de Scouting Graaf Otto Band 86.00 punten behaald.
Dit betekent dat er een 1e prijs met promotie is behaald! En als kers op de taart de Nico Saltzherrprijs! Dit is de prijs voor de band met de meeste progressie in 1 jaar. Het was weer dus een zeer geslaagde dag! Volgend jaar is het landelijke scoutingband concours in Huissen voor de 70e keer.