1e Geesterse Jeugd Verenigingsdag een succes!

Geesteren – Wat een feest, lekker sporten, spelletjes doen en muziek maken onder schooltijd. Op vrijdag 17 mei werd voor de eerste keer de Geesterse Jeugd Verenigingsdag georganiseerd door de samenwerkende verenigingen, Sport Federatie Berkelland(SFB) en OBS De Keikamp. Muziekvereniging Amicitia, Cycloongroep Scouting Borculo, voetbalvereniging GSV’63/Reünie en de Gymnastiekvereniging Geesteren lieten in 30 minuten zien aan de verschillende groepen die langskwamen hoe leuk het is om lid te worden bij deze verenigingen.

De groepen 1 t/m 4 gingen in de ochtend langs alle verenigingen en de groepen 5 t/m 8 in de middag. Er werd gezamenlijk geluncht door de leerlingen op het terrein van de Scouting. De verenigingen hopen natuurlijk dat alle leerlingen zo nog beter de weg vinden naar de diverse verenigingen in Geesteren en daarom kreeg iedereen het boekje met informatie over de verenigingen mee naar huis.

De foto’s staan op www.sportfederatieberkelland.nl