Bedrijfslunch bij Mepal in Lochem

De hoogwaardige producten van Mepal zijn in heel Europa te koop

Lochem – Ondernemersvereniging De Maatschappij -voorheen de Maatschappij voor Nijverheid en Handel- departement Zutphen/Lochem organiseert op dinsdag 21 mei een lunchbijeenkomst bij kunststofproducent Mepal in Lochem.

Mepal ontwerpt en produceert slimme kunststofproducten om voedsel in te bewaren. Overal in Europa liggen de Mepal-producten in de winkels in de vorm van hoogwaardige bewaardozen, beslagkommen, drinkflessen of lunchboxen. Maar ook het onbreekbare kunststof campingservies en campingbestek komen uit de fabriek in Lochem.

De bijeenkomst begint met een lunch, gevolgd door een presentatie en een rondleiding door de fabriek en magazijnen. Tijdstip tussen 12.00 en 14.00 uur. Ondernemers kunnen zich aanmelden via de website www.de-maartschappij.nl/evenementen