Toeristisch Magazine gepresenteerd tijdens aftrap toeristisch seizoen

Twente – Burgemeester Ellen Nauta en wethouder Wim Meulenkamp hebben tijdens de aftrap van het toeristisch seizoen het eerste exemplaar ontvangen van het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2019. De uitgave staat boordevol toeristische informatie, tips voor een dagje uit en evenementen.

Het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2019 is een compleet vernieuwde uitgave en geeft informatie over het toeristisch-recreatieve aanbod in de gemeente Hof van Twente. Landgoederen, molens en kastelen, kunst en cultuur, actieve recreatie: de mogelijkheden zijn groot én uiteenlopend. Eveneens gevarieerd is het aanbod van horecagelegenheden en overnachtingadressen. Ook worden de zes kernen uitgelicht, staan de populaire evenementen vermeld en zijn er columns van Lodewijk Fluttert (DJ Bakermat) en Moniek Kleinsman. HofMarketing richt zich met deze uitgave voornamelijk op de toerist, recreant en inwoner.

Het Toeristisch Magazine Hof van Twente 2019 is vanaf vandaag gratis af te halen bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente en te downloaden op visithofvantwente.nl. De toeristische ondernemers ontvangen voor Pasen exemplaren voor de gasten.

Tijdens de aftrap van het toeristisch seizoen blikte Evelien Meijer kort terug op het jaar 2018 en vertelde ze kort over de activiteiten voor dit jaar. Zo komt de Kampeermeneer binnenkort met zijn gezin naar de Hof, wordt er een workshop voor ondernemers georganiseerd waarbij de vernieuwde leefstijlvinder het onderwerp is en zorgen we voor verdere zichtbaarheid van de Hof in samenwerking met onder andere Twente Marketing. Robert Jan Kortenoever nam ons mee in de overname van Landgoed Kattenbergsehoeve en hoe ondernemers zich op een bedrijfsovername kunnen voorbereiden. Tot slot gaf Tom Kikkert een interessante presentatie waarin hij benadrukte dat het kennen van je eigen DNA enorm belangrijk is. ‘Wie kiest, wordt gekozen’. In het najaar komt Tom nog een keer naar de Hof voor een vervolg.