Driesprong voor de St. Steffenrijders

Laren – Zondag 31 maart was tijdens de onderlinge wedstrijd om de Steffenstulp bokaal bij de St. Steffenrijders in Laren een driesprong aangeboden aan het bestuur.

De driesprong hadden Maike Woestenenk, Milou Klein Brinke, Sanne Vermeulen en Justin Meurs uitgekozen om, mede met hun gewonnen prijzengeld van de Ben Gilbers bokaal, deze aan te schaffen. Met de firma Pluimers hebben ze overleg gehad om de hindernis samen te stellen en is gekozen voor een oranje/groene combinatie. Deze kleurstelling kom je niet vaak tegen in het parcours op de wedstrijden.
Op 13 en 14 april wordt de hindernis in gebruik genomen op het springweekend in Laren, zodat de St. Steffenrijders hun eigen driesprong hebben.

Voor de Steffenstulp bokaal die werd verreden op 29 maart, streden 40 ruiters en amazones van de ponyclub en rijvereniging. Justin Meurs met No Regrette mocht de bokaal mee naar huis nemen, door een super score in zowel de dressuur als het springen neer te zetten.