Lochems DJ duo Beatcrooks verkozen tot populairste act 2018

Lochem – Het Achterhoekse DJ duo Beatcrooks is woensdagavond 28 november 2018 verkozen tot de populairste Party DJ act van dit jaar. Deze Partyawards werden uitgereikt in Club Roodenburg in Beesd. Twee jaar geleden won de DJ act, bestaande uit Jasper Draaijer uit Lochem en Frank Dijk uit Vragender, dezelfde prijs in de categorie opkomende Party DJ act. Dit jaar vallen zij dus opnieuw in de prijzen.

“We zijn enorm blij met deze prijs! We doen wat we leuk vinden, maar het is fantastisch dat ook een gerenommeerde organisatie als de Partyawards dit erkend!”, aldus Frank Dijk. Jasper vult aan: “Twee jaar geleden wonnen we ‘m ook. Nu we deze award dit jaar weer in ontvangst mogen nemen is geweldig!”. De jury die de prijs uitreikte roemde de Beatcrooks onder andere om hun unieke “Happy Høken” concept. Hierbij steken zij klassiekers van Normaal, Bökkers en Boh Foi Toch in een nieuw muzikaal jasje. Dat het duo een graag geziene act is, blijkt wel uit de vele optredens van de heren. Zo stonden zij op de Zwarte Cross, Dreamfields Festival en Dauwpop.