VIOS Eefde trapt 40 jarig jubileumjaar af met feestelijke festiviteiten

Eefde – Op zaterdag 6 oktober startte dit jubileumjaar met een gezellige Join Volleybal middag en een spetterende feestavond.
In de middag was de jeugd uitgenodigd voor een uitdagende Join Volleybal Tour. Zij konden kennis maken met volleybal en hun volleybalskills testen. Op verschillende opblaasbare volleybalattracties konden zij leren smashen, duiken, springen, serveren, een set-up geven en passen. Alle kinderen kregen een leuke gevulde volleybowl mee naar huis, als aandenken aan deze gezellige middag.

’s Avonds ging VIOS Eefde back to the 70’s. De kantine van Sportclub Eefde was omgetoverd tot een jaren 70 disco en de dansvloer vulde zich met geheel in stijl uitgedoste feestvierders. Van leden tot sponsoren en van oud-leden tot supporters: het was een bond gezelschap! Iedereen werd bij binnenkomst ontvangen met een welkomstdrankje en op de gevoelige plaat vastgelegd in de jaren 70 huiskamer.
Na de felicitaties van locoburgemeester Van Zeijts en een warm welkom door voorzitter Joke van Santen speelde Prima Vista gelijk het dak eraf. Halverwege de avond vond de prijsuitreiking plaats van de beste geklede man/vrouw, waarbij een televisie gewonnen kon worden. Na een zware selectieprocedure werden zes genomineerden naar voren geroepen, maar uiteindelijk ging Marijke Jansen er met de hoofdprijs vandoor. De feestavond ging door tot in de late uurtjes en de organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd feest.

De festiviteiten omtrent het 40-jarig jubileum van VIOS Eefde worden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Te Loo Eefde, Beunk Lederwaren, uitlegovercrypto.nl, EEPC, Houx Sport, Puur & (h)eerlijk Streekproducten, Eetcafé De Hoek, Sjeep Vormgeving, Sermon Montagebedrijf, Brouwer Autoschade, Coop Versluis, Drukkerij Tesink, Dasfit, Autobedrijf Lenselink, Rijschool René Lansink en de gemeente Lochem.

Foto: Arjan Reugebrink